Bouwbedrijf G.P. Blokdijk

Ons bedrijf is gevestigd in Haarlem. Wij zijn op dit moment werkzaam met circa 15 medewerkers op de werkvloer, die zich bezighouden met de meest uiteenlopende bouwkundige werkzaamheden. Onze specialisaties zijn; verbouw, renovatie, restauratie, onderhoudswerken en nieuwbouw, voor zowel particulieren, bedrijven en semioverheidsinstellingen. 

 

Bouwbedrijf G.P. Blokdijk b.v. coördineert en controleert de verschillende bouwdisciplines zoals elektrawerk, stukadoor- en loodgieterswerkzaamheden, om tot een vlot lopend en kwalitatief goed eindproduct te komen. Goed organisatorisch vermogen, korte communicatielijnen, flexibiliteit en kennis van zaken zijn hierbij onze sterke punten.

 

Wij beschikken over een eigen machinale werkplaats alwaar prefabricatie en ondersteuning voor de buitendienst mogelijk is.

 

 

Mocht er spraken zijn van een omgevingsvergunning voor uw project en heeft u hiervoor nog geen tekenwerk. Laat ons dit weten, dan (afhankelijk van het project) kunnen wij het tekenwerk intern voor u in orde maken. Ons bedrijf heeft zich doorlopend verzekerd d.m.v. een construction allrisk verzekering voor al onze lopende projecten.