Petanque Union Kennemerland PUK

Van der Aartweg

Het herstellen van gebreken en het aanpassen van verschillende constructies. Te weten: koudebrug- en isolatieproblemen in wanden en daken en het verhelpen van vocht- en tochtproblemen.


Locatie Haarlem
Opdrachtgever
Gemeente Haarlem


Gevelonderhoud Tetterodehal

Tetterodeweg

Vervangen van boeidelen en gevelelementen.  


Locatie Bloemendaal
Opdrachtgever
Gemeente Bloemendaal


Gymzaal de Dolfijn

Gijsbrecht van Aemstelstraat

Vervangen van de sportzaalvloer in complex "de Dolfijn" in Haarlem noord.Na klachten over verzakkingen in de vloer van de sportzaal, hebben wij in opdracht van de Gemeente Haarlem onderzoek gedaan naar de oorzaak. Al spoedig bleek dat de balkkoppen van de constructie voor een groot gedeelte door houtrot waren aangetast. Oorzaak van dit probleem had o.a. te maken met een te kort aan ventilatie. De nieuwe vloerconstructie is nu voorzien van voldoende ventilatie en gelijk van een Tonzon isolatie systeem in combinatie met de nodige dampremmende folies. 


Locatie Haarlem
Opdrachtgever
Gemeente Haarlem


VVE Molenpoort

Albert Schweitzerlaan

Het verhelpen van vocht- en tochtproblemen in de colorbell gevels. Vervangen van achterliggende constructie en het verbeteren van de thermische schil van het gebouw. 


Locatie Haarlem
Opdrachtgever
Bestuur VVE Molenpoort


VVE Rozenstraat

Rozenstraat

Het verhelpen van vocht- en tochtproblemen in de houten gevels. Vervangen van achterliggende constructie en het verbeteren van de thermische schil van het gebouw.


Locatie Haarlem
Opdrachtgever
Bestuur VVE Rozenstraat