Recensies

Wij zijn bezig om commentaar van onze klanten en opdrachtgevers over ons te verzamelen. Wil je graag iets over ons kwijt, hoe opdrachten zijn verlopen of over het eindresultaat? Daar zijn we erg blij mee, je kunt dat hier vermelden.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  N. Roossien (dinsdag, 28 juni 2016 15:37)

  Bouwbedrijf G.P. Blokdijk b.v. heeft in ons huis twee projecten uitgevoerd naar grote tevredenheid.
  In 2013 is onze zolder verbouwd met o.a. het plaatsen van twee dakkapellen en het vervangen van een
  C.V. installatie met het verwerken van de leidingen in de vloerbalken.
  In 2015 is er bovenop onze bestaande keuken uitbouw een extra verdieping geplaatst t.b.v. de bouw van een nieuwe badkamer en verder is er een raamkozijn van de aangrenzende slaapkamer vervangen.
  Beide projecten zijn vlot, professioneel en naar grote tevredenheid uitgevoerd. De overlast tijdens de werkzaamheden is beperkt geweest, zeker als je bedenkt dat er ook kleine kinderen rondlopen in huis. De werknemers zijn correct, werken netjes en zijn ook gezellig. Daarnaast werken ze hard en efficiënt door en leveren ze een hoge kwaliteit af. De afspraken worden nagekomen en alles is volgens planning verlopen. Eventuele problemen worden snel en zonder discussie opgelost.
  Blokdijk is denk ik niet de goedkoopste aannemer die er te vinden is, maar daar staat tegenover dat het een zeer betrouwbaar bedrijf is dat goed meedenkt met de klant en een hoge kwaliteit aflevert binnen de gestelde termijnen. Dat is het wat ons betreft meer dan waard geweest.

 • #2

  Dhr. D.A Boon (woensdag, 25 januari 2017 18:02)

  De firma Blokdijk heeft in de periode juni-november van vorig jaar reparatie-/onderhoudswerk aan mijn huis verricht. Aanvankelijk bestond dit uit een aantal kleine klussen, maar de omvang van het bleek al snel onderschat te zijn.Toen verrotte koppen van de houten vloerbalken op de gegane grond aan het licht kwamen werd er besloten deze te vervangen door beton inclusief een nieuwe betonnen vloer met vloer verwarming. Ook werd geadviseerd om twee schoorstenen te vernieuwen en tenslotte moest er een serieus vochtprobleem in de badkamer op de verdieping aangepakt worden. Door de aard van het werk werd een groot gedeelte in regie uitgevoerd en een klein deel aangenomen.
  Hoewel dit werk behoorlijk is uitgelopen, is het naar alle tevredenheid uitgevoerd.
  Blokdijk heeft een aantal kundige vaklieden in dienst, die vaak meerdere disciplines beheersen en daardoor breed inzetbaar zijn. Er wordt opvallend veilig gewerkt met goed gereedschap. De coördinatie van het werk is uitstekend en er wordt gebruik gemaakt van kundige en betrouwbare onderaannemers.

 • #3

  Dhr. Carbaat & mevr. Bierman (woensdag, 25 januari 2017 18:03)

  Voor de facelift van onze gehele benedenverdieping (gang, wc, gangkast, keuken en woonkamer) hadden wij de naam van Gerrit Blokdijk als aanbeveling van een van onze kennissen gekregen. Van de drie offertes die we hadden opgevraagd, had die van Bouwbedrijf Blokdijk de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Vanaf het begin was het contact vriendelijk, persoonlijk en stond Gerrit open voor vragen; hij stelde oplossingen en mogelijkheden voor en liet alle ruimte voor opmerkingen en aanpassingen. Vanaf het begin van de verbouwing is het contact verder uitstekend verlopen met uitvoerder Michiel, die alle werkzaamheden plande en werklieden aanstuurde. Met alle mensen met wie Blokdijk samenwerkt, hebben we prima ervaringen: ze waren allen prettig in de omgang, lieten de zaak altijd schoon achter en waren altijd bereid dingen aan te passen en goede suggesties te doen. Alle werkzaamheden (stucwerk, schilderen, alle timmerwerk, installatiewerk, loodgieterswerk) is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Een goed voorbeeld is de voorziening voor het voorkomen dat stof zich verspreidt door de rest van het huis: een soort afsluitbare luchtsluis aan de voet van de trap naar boven. Wij zouden dit bedrijf bij iedereen aanbevelen, de nazorg is ook fantastisch: tot weken na de voltooiing zijn nog wat details opgelost van schilderwerk.